Betalen en verzenden

Betalen

Je kan je bestelling snel en veilig betalen via:

Lukt het niet om te betalen, contacteer ons en we helpen je graag verder.

Verzenden

Levertermijn

Als je op werkdagen voor 14u besteld, wordt je pakketje nog dezelfde dag verzonden.

De gemiddelde levertermijn na verzending bedraagt 1 à 2 werkdagen.

Per mail ontvang je een track and trace link waarmee je je pakket kan volgen.

Verzendkosten België

Verzendkosten Nederland

Retourneren

Producten gekocht bij Plant en zo kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel.

Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen.
Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het modelformulier voor herroeping in te vullen en terug te bezorgen. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: info@plantenzo.be. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd
hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Winkelwagen